ΕΝΦΙΑ – Η έξυπνη πρόταση για να τον γλυτώσετε!

AIRBNB MANAGEMENT

7/1/20241 min read

Ο ΕΝΦΙΑ είναι ένας δυσβάστακτος φόρος για την τσέπη σας αλλά με τη βοήθεια του smartbnb.gr μπορείτε να απαλλαγείτε!

H ιδέα είναι απλή και εφαρμόζεται από εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων

Όταν φύγετε για διακοπές το σπίτι σας θα μπορούσε να μετατραπεί σε ένα πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο μέσω της ενοικίασης του στο Airbnb.

Το ποσό που θα μπορούσε να αποφέρει για την ιδιοκτησία σας ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος, την κατάσταση και τη θέση, αλλά το μέσο σπίτι στην Αθήνα κερδίζει €30 ανά διανυκτέρευση, σύμφωνα με την έρευνα της πλατφόρμας διαχείρισης ακινήτων που προβάλλονται στο airbnb www.smartbnb.gr

Για παράδειγμα, διαμέρισμα 120τμ στο Μαρούσι καλείτε να πληρώσει περίπου €450 ΕΝΦΙΑ.

Αν ο ιδιοκτήτης νοικιάσει το διαμέρισμα μέσω του Airbnb για 10 ημέρες το χρόνο με ημερήσιο ενοίκιο €45 τότε καλύπτει το ετήσιο κόστος του ΕΝΦΙΑ για ολόκληρο το έτος!

Εναλλακτικά μπορείτε να ενοικιάσετε μόνο ένα δωμάτιο και να συνεχίσετε να διαμένετε στο σπίτι σας. Στην περίπτωση αυτή το εισόδημα ενοικίασης θα είναι το μισό ανά διανυκτέρευση αλλά έχετε την ευελιξία να ενοικιάσετε το σπίτι σας περισσότερες ημέρες.

Για την smartbnb.gr

Είμαστε η ομάδα smartbnb.gr. Στο website μας θα βρείτε ένα έξυπνο υπολογιστή εισοδήματος του ακινήτου σας στο Airbnb. Και ακόμα, αναλαμβάνουμε την πλήρη διαχείριση σύντομης μίσθωσης του ακινήτου σας στο Airbnb. Εσείς απλά ορίζετε τις ημερομηνίες και εμείς κάνουμε τα υπόλοιπα!